Hvad er næste skridt i din karriere?

Styrke dine lederkompetence?
Få nye udfordringer?
Udvikle dine talenter?
Øge evnen til at skabe resultater?

Så få en Executive Business+Mentor som din fortrolige læringspartner.

Et Executive Business+Mentorforløb skaber et fortroligt udviklingsrum for dig, fordi din Executive Business+Mentor kommer fra en anden virksomhed. Din mentor vil tage udgangspunkt i dit overordnede formål, og ved brug af Mentors Mange Roller, som er udviklet af KMP+, støtte din udvikling og udfordre dig på både det personlige og professionelle plan.

Kvaliteten er vigtig og den sikrer vi ved at have engagerede og professionelle mentorer, som alle har gennemført Executive Business+Mentoruddannelsen. Mentorerne er nøje udvalgt på baggrund af deres ledererfaring – minimum 10 år, samt deres evne til at udvikle talenter og skabe forretningsresultater.

Inden forløbets start får du en grundig introduktion til mentoring, og i løbet af de 12 måneder forløbet varer, vil en Executive Mentor-coach sikre en løbende evaluering af samarbejdet mellem dig og din mentor. Til sidst i forløbet gennemfører vi en afsluttende evaluering baseret på spørgsmål fra Mentor+Undersøgelsen. Resultatet gør det muligt for dig at arbejde videre med dine fremtidige målsætninger efter forløbets afslutning.

Dit udbytte som mentee

  • Nye perspektiver til at agere med større gennemslagskraft.
  • Optimering af styrker og ledelseskvalifikationer.
  • Øget evne til at skabe resultater.
  • Et fortroligt sted at drøfte forretning, ledelse, personlige og faglige udvikling.

Pris

Et mentor/mentee-forløb Kr. 19.500 ekskl. Moms

Kontakt os på info@kmpplus.com for at høre mere om, hvordan du kan komme i gang med et Executive Business+Mentorforløb.

Her kan du downloade vores Executive Business+Mentor brochure, hvor du kan læse mere om programmet.

Her kan du møde to af vores Executive Business Mentor-par, som fortæller om, hvorfor de valgte at blive en del af forløbet.