Kvinde kend din karriere

Inge Berneke
ISBN: 9788711422946, L&R Business

Inge Berneke har forfattet en spændende debatbog “Kvinde kend din karriere” som drøfter de barrierer,der er for kvinder, som vil have både karriere og familie.Når emnet kvinder og karriere kommer op er der masser af holdninger men meget lidt fakta i drøftelserne. Inge Berneke får i denne bog forklaret,hvordan problemet er langt mere komplekst end blot en snak om glaslofter, Rip-Rap-Rup effekter, om hvorvidt kvinder vil eller ikke vil karriere.

Kvinder og karriere er kun en lille del af mangfoldigheds debatten;og barrierene for mangfoldighed er både et værdi- og kultur spørgsmål og et spørgsmål om strukturelle og samfundsmæssige betingelser.Uanset om du er mand eller kvinde er dette en lærerig bog, som giver indsigt i det danske arbejdsmarked – og som giver indsigt i, hvad kvinder kan og vil; og som sådan kan den inspirere både mænd og kvinder til nye karriere strategier.

Inge Berneke (1970) er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og Institut d’Études Politiques i Paris samt MBA fra Insead i Frankrig. Siden 2005 har Inge Berneke arbejdet som konsulent for Egon Zehnder International, der er verdens største privatejede rekrutteringsvirksomhed med speciale i rekruttering og udvikling af topledere til virksomheder og bestyrelser i Danmark og i udlandet. Hun er også medlem af ligestillingsminister Lykke Friis’ taskforce for flere kvinder i bestyrelser.

kvinde-kend-din-karriere