Hvilken værktøjskasse matcher din nuværende karrieresituation?

Vi har samlet en række værktøjer til dig, der alle har til formål at hjælpe dig med at styre dine karriere i den rigtige retning. En retning hvor dine passioner, ambitioner og styrker mødes.

KARRIERESKIFT

Ønsker du at skifte karrierespor, men savner du samtidig nogle konkrete værktøjer som kan hjælpe dig på rette vej? Så har vi samlet en række værktøjer, der hjælper dig med at sætte nye ord på dine kompetencer, kritiske og reflekterende øjne på dit netværk samt overblik over din markedsværdi.

KARRIEREUDVIKLING

Udvikling er ændring af adfærd, og uanset hvilket karrierestadie du befinder dig på er det vigtigt at have fokus på din nuværende og fremtidige karrieresituation. Denne værktøjskasse er for dig som ønsker at arbejde aktivt med din karrierestrategi.

LEDIG – HVAD NU?

Uanset om du pludselig er blevet ledig eller har haft noget tid til at forberede dig på at skulle søge nye udfordringer, er det alligevel en omvæltning for de fleste at stå uden job. Denne værktøjskasse hjælper dig til at genfinde dit fokus og din selvtillid og gør det lettere for dig at komme i gang med en aktiv og målrettet jobsøgning.

NÅR FORANDRINGENS VINDE BLÆSER

Uanset hvilken forandring, der er tale om, kan det føles uoverskueligt når der sker ændringer i ens daglige rutiner. Vi har derfor lavet en værktøjskasse, der kan hjælpe dig med at holde fokus, når din umiddelbare verdenssituation ændrer sig.

NYUDDANNET

Som nyuddannet kan jobsøgningen virke som en uigennemtrængelig jungle, og det kan være svært at sætte ord på sine egne kompetencer og finde frem til et klart billede af, hvad det er man vil. Derfor har vi sammensat en værktøjskasse som kan hjælpe dig med at finde frem til og fokusere på dine karrieredrømme.

NY I JOB

Som ny i jobbet møder man naturligt en masse nye udfordringer, og det kan være svært at navigere i det, der kan virke som en helt ny verden. Denne værktøjskasse er derfor skræddersyet til dig, der står i denne specifikke situation.

LEDERENS VÆRKSTØJSKASSE

Hvad enten du allerede er leder eller er på vej til at blive det, så er det her værktøjskassen for dig, som gerne vil arbejde aktivt med din karrierestrategi samtidig med at der er fokus på at udvikle dine lederkompetencer.