VI HJÆLPER MED AT SKABE RETNING

Karriere+navigation handler om at skabe mål og retning – og ikke mindst at nå frem til den karrieredestination, du har sat dig for. Vi har her på siden samlet den bedste viden og en række effektive værktøjer, der hjælper dig til at komme i mål.

SKAB DIN EGEN KARRIERE

Hos Karriere+navigation ønsker vi:

  • At medlemmerne får større forståelse for eget liv og karriere.
  • At medlemmerne får iværksat nye handlinger, som vil udvikle karrieren i en retning, som skaber endnu mere glæde, tilfredshed og gode resultater.

Vi ser os selv som Karrierenavigatører, der sikrer, at denne side bliver en portal til ny selvforståelse, ny selverkendelse og nye oplevelser i livet og karrieren for medlemmerne.

Hvem står bag Karriere+navigation

Karriere+navigation er en del af KMP+ House of Mentoring som har mere end 18 års erfaring med at udvikle mennesker og skabe innovativ læring og læringsprocesser.

Kirsten M. Poulsen

Partner karrierenavigation.dk

Kirsten er direktør og management konsulent hos KMP+ House of Mentoring. Hun er ekspert på mentoring og mentorprogrammer i en organisatorisk kontekst. Kirsten er forfatter/medforfatter til en række bøger om mentoring og karriereudvikling, og hun arbejder med leder- & talentudvikling, organisationsudvikling og diversity.

Lise Krogh Løvschal

Partner Karrierenavigation.dk

Lise er seniorkonsulent hos KMP+ House of Mentoring og har 30 års erfaring indenfor HR – heraf mere end 10 års erfaring som HR Direktør hos SAS Institute. Lises spidskompetencer er indenfor coaching uanset om det er for executives, ledere, ledertalenter eller unge. Derudover har hun en særlig evne for at skabe udvikling i en-til-en relationer og en stor passion for at udvikle den enkeltes talent.