DISC PERSONPROFILEN

DISC profilen giver dig indsigt i den grundlæggende motivation bag din adfærd og beskriver dine adfærdspræferencer. Med en DISC profil lærer du mere om, hvad der giver dig energi, hvorfor nogle ting tapper dig for energi, hvilke opgaver du trives bedst med, hvilken ledertype der kan få det bedste ud af dig, og du får indblik i din kommunikationsstil, samt hvordan du opleves af mennesker omkring dig.

DISC profilen beskriver din typiske adfærd og hjælper dig til at forstå, hvorfor du handler, som du gør i forskellige situationer og relationer. Samtidigt danner DISC profilen fundament for din udviklingsproces og hjælper med at fokusere på, hvad du kan gøre anderledes for at blive klogere på dig selv; samt hvilke styrker, du skal holde fast i for at få succes.

Gennem tilbagemelding, feedback og sparring med din karrierecoach får du sat fokus på dine styrker og dine udviklingsområder; du får indsigt i, hvordan din nuværende arbejdssituation påvirker dig og din evne til at skabe resultater; og du får inspiration til, hvad der er den ideelle arbejdssituation for dig.

Resultaterne af en DISC profil kan anvendes til…

At afklare, hvad der hindrer dig i at få karrieresucces lige nu
At identificere dine styrker og udviklingsområder
At identificere dine karrieremuligheder
At udarbejde en handlingsplan for din personlige og faglige udvikling

Resultaterne kan anvendes sammen med en coach, sammen med en mentor og som forberedelse til udviklingssamtalen med din chef.

Du kan også anvende din læring fra DISC profilen og tilbagemelding til at forberede dig til jobsamtalen, når du søger nyt job.

Læs artiklen om, hvordan personprofiler bidrager til personlig udvikling og karrieresucces.

Køb en DISC profil med tilbagemelding.