Karriere+Coaching

Oplever du at du har brug for forandringer i jobbet – enten fordi du gerne vil udvikle dig der, hvor du er, eller fordi du overvejer at skifte til en anden arbejdsgiver. Måske føler du dig overset … eller fyringstruet – eller er du allerede blevet ledig.

Igennem et coaching-forløb sammen med en af vores dygtige karrierercoaches kan du bl.a. arbejde med følgende:

Er du ledig, kigger vi på dit CV og dine jobønsker. Vi hjælper dig med at finde dine skjulte kompetencer og giver dig feedback på, hvordan du bedst præsenterer dig i jobansøgningen og til jobsamtalen.

Er du ny i job, så giver vi dig sparring på, hvordan du bedst træder i karakter, bygger netværk og skaber resultater i jobbet. Vi hjælper dig med at kigge på, hvordan du bedst muligt kan udvikle dine nuværende kompetencer, og med at beslutte, hvilke nye kompetencer du kan udvikle igennem det nye job.

Ønsker du nye udfordringer, så coacher vi dig gennem en afklaring af, hvor din vej kan gå hen. Vi hjælper dig med at tænke ud af boksen, at kende og udvikle dit netværk og at udforske din egen motivation for karrieren.

Priser

1 time Karriere+Coaching kr. 2.500 inkl. moms.

3 timer Karriere+Coaching kr. 7.500,- inkl. moms.

HUSK at for at få 20 % rabat som medlem af Karriere+navigation skal du være logget ind på portalen. De ovenstående priser er alle eksklusiv rabatten på 20% som gives til medlemmer.